Sosyal Medya

Güncel

Maraş’tan, Gezi çıkarma peşindeler

Maraş’a olayların yıldönümünü bahane ederek şehir dışından eylemci getiren karanlık güçler, burada yeni bir Gezi çıkarmayı hedefliyor. Polis ve jandarma da kadrolu eylemcileri şehre sokmuyor. Karanlık güçlerin kaos ortamı çıkarmak için yaptığı çalışmalara tepki gösteren Kahramanmaraş milletvekilleri, milletin kaostan beslenenlere prim vermediklerinin altını çizdi.



MaraÅŸ’ta 36 yıl önce yaÅŸanan olayları bugüne kadar unutanlar, ÅŸimdi yeni Gezi kalkışması için bu olayları bahane etmeye çalışıyor. MaraÅŸ’a olayların yıldönümünü bahane ederek ÅŸehir dışından eylemci getiren karanlık güçler, burada yeni olaylar çıkarmayı hedefliyor. Polis ve jandarma da kadrolu eylemcileri ÅŸehre sokmuyor. Karanlık güçlerin kaos ortamı çıkarmak için yaptığı çalışmalara tepki gösteren KahramanmaraÅŸ milletvekilleri, milletin kaostan beslenenlere prim vermediklerinin altını çizdi. 

DARBE ORTAMI HAZIRLAMAK Ä°ÇÄ°N YAPILMIÅžTI

Akit’e MaraÅŸ’ta yeni olaylar çıkarmak için yapılanlarla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti KahramanmaraÅŸ Milletvekili Yıldırım Mehmet RamazanoÄŸlu, “KahramanmaraÅŸ halkı bu üzücü ve tekrarlanmaması gereken olayları hatırlamak istemiyor. Bu olaylar zamanında ülkeyi darbe ortamına hazırlamak için gerçekleÅŸtirilen senaryolardı. Alevi ve Sünni kardeÅŸlerimizin arasındaki dostluÄŸu sarsmak amacıyla yapılan bu tür eylemler farklı illerimizde de gerçekleÅŸtirildi. Åžu an geçmiÅŸte yaÅŸanan bu tür olayları hatırlamak bize hiçbir ÅŸey kazandırmaz” dedi.

ŞER ODAKLARI YENİ GEZİ PEŞİNDE

Ülkeyi kaosa sürüklemek için her türlü eylem olanaklarını uygulayan karanlık güç odaklarının yine boÅŸ durmadıklarını söyleyen RamazanoÄŸlu, “Bu provokasyonlar geziyi yeniden canlandırma ve ülkeyi karıştırma umutları çerçevesinde yapılıyor. Ümit ettikleri ÅŸey gerçekleÅŸmeyecek. KahramanmaraÅŸ’taki kardeÅŸlik asla bozulmayacak. Karanlık odaklar ÅŸu an gittikçe güçlenen ülkemizin bu durumundan rahatsız. Bu tarz hareketlerle kaos ortamı oluÅŸturmaya çalışıyorlar. Bu konuda herkes duyarlı olmalı” dedi.

“CHP TABANI BU DURUMA KARÅžI”

KahramanmaraÅŸ’taki CHP tabanının da bu durumdan rahatsız olduÄŸunu belirten RamazanoÄŸlu, “CHP’nin tabanı da bu duruma karşı. MaraÅŸ’taki üzücü olayların böyle hatırlatılması ve provoke edilerek siyaset konusu yapılması CHP tabanından da tepki görüyor. Bunlar yönetici kadrolarından kaynaklanıyor. Anadolu insanından haberleri yok” dedi. 

KÄ°MLERÄ°N YAPTIÄžI HÂLÂ BÄ°LÄ°NMÄ°YOR 

AK Parti KahramanmaraÅŸ Milletvekili Nevzat Pakdil de “O gün ki provokasyonları kimin yaptığını net olarak kimse bilmiyor ama MaraÅŸ bunların bedelini çok ağır ödedi. O günlerde MaraÅŸ’a dışarıdan farklı tipler geldi, çok üzücü olaylar yaÅŸandı. KardeÅŸliÄŸi bozmaya ve bölmeye çalıştılar” dedi. 

KAOSTAN BESLENENLERE HALK PRÄ°M VERMÄ°YOR

Yapılan provokasyonlara dikkat çeken Pakdil, “Ülke genelindeki her olaydan, eylemden umutlanan ve kaostan beslenen, hoÅŸlanan bir kesim var. Bu tür dramatik sahneleri bile siyasetlerine alet edecek kadar vicdansız ve duyarsız kesim hiçbir zaman durmayacak. Acaba bu iÅŸlerden bir netice çıkarabilir miyiz diye düÅŸünerek hareken edenler bizim aklıselim hareket etmemiz ve saÄŸduyulu olmamız ile geri adım atıp, vazgeçmek zorunda kalacaklar. Bu ÅŸahıs ve olaylara milletimiz artık prim vermiyor” dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.